Beginnende damper kiest voor 123dampen.nl

Ben je gestopt met roken en wil je graag een vervangende activiteit vinden? Dan is het wellicht een erg goed idee om over de beginnen met dampen. Goed dat gestopt bent met roken, want zoals je weet is dit een zeer ongezonde gewoonte waar je niet snel genoeg mee kunt stoppen. De beginnende damper, oftewel, iemand die overstapt om elektrisch roken zal veel voordelen genieten. De nadelen van gewoon roken versus dampen zijn evident. Om te beginnen is het zoals eerder genoemd, zeer ongezond om te roken. Maar dat niet alleen. Het is daarnaast ook zo dat je andere mensen er mee tot last bent en dat is iets wat je waarschijnlijk ook heel erg graag wil voorkomen. De beginnende damper zal al snel merken dat hij zich minder in het nauw gedreven voelt. Dat wil zeggen dat de beginnende dampen meteen zal merken dat de voordelen erg groot zijn en dat je met dampen andere mensen niet tot last bent. Roken is iets heel anders dan dampen, maar toch geniet je van eenzelfde door handeling. Je kunt als beginnende damper op je gemak ontdekken wat voor soort damper jij bent. Dat doe je door te kijken naar de mogelijkheden op het gebied van de elektrische sigaret en de liquids die je kunt kiezen. Het is zo dat er verschillende smaken liquids zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Tabaksmaken die de gewone sigaret evenaren
  • Fruitsmaken die een andere ervaring bieden
  • Muntsmaken die juist een frisse beleving bieden
  • 123Dampen

Beginnende damper ontdekt wat er allemaal mogelijk is online

Op onze website kun je leren wat er allemaal mogelijk is als beginnende damper. Maar we vertellen je graag eerst iets meer over de elektrische sigaret, want als beginnende damper wil je daar misschien heel graag wat meer over weten. Een elektrische sigaret werkt op een oplaadbare batterij. Dat wil zeggen dat je die batterij net zoals je telefoon af en toe even op moet laten als beginnende damper maar natuurlijk ook als doorgewinterde damper. In de sigaret plaats je het zogenaamde e-liquid. Zoals ik eerder al ter sprake bracht komt dit liquid in verschillende smaken en kan je als beginnende damper ontdekken wat jij een lekker smaakje vindt. Onze ervaring leert dat de beginnende damper altijd eerst wat dingen uitprobeert voordat hij tot een heldere keuze komt. Een elektrische sigaret kan je op de meeste plekken gewoon roken als beginnende en ervaren damper, maar het is wel zo dat je in het vliegtuig tegenwoordig niet mag dampen. Dit vormt echter wel een uitzondering. Elektrisch roken is iets waar veel minder aanstoot aan wordt genomen en als je gewend was om als gewone roker buiten in de kou te moeten staan, dan kan het als beginnende damper een hele opluchting zijn dat deze tijden over zijn. Het is niet alleen goed voor je gemoedsrust om te dampen in plaats van te roken omdat je andere mensen er niet mee tot last bent, maar het is ook goed voor je gezondheid.

Verwarmingselement

Om de elektrische sigaret te laten werken is er een verwarmingselement in het apparaat geplaatst. Dit element moet na twee tot vier weken vervangen worden. Mocht je graag meer willen weten over dampen en hoe de elektrische sigaret precies werkt? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen. We helpen je heel graag verder en vertellen je graag alles wat je wilt weten over elektrisch roken en de elektrische sigaret als je net begint met dampen en jezelf dus een beginnende damper mag noemen. Kijk ook eens op 123dampen.nl.